Μεγάλη θεματική παρέλαση του Μύλου των Ξωτικών στο κέντρο των Τρικάλων

Μεγάλη θεματική παρέλαση του Μύλου των Ξωτικών στο κέντρο των Τρικάλων – Μια όμορφη θεματική παρέλαση, μια βόλτα με την Αλίκη, τον Τρελοκαπελά, τον Ασπροκούνελο, τον Καπετάν Ντόντο, τον Τρελοκαπελά, την Κάμπια, τη Βασίλισσα Ντάμα Κούπα με τα τραπουλόχαρτα φρουρούς, θα αντικρίσουν – και θα μετάσχουν σε αυτή- οι επισκέπτες/τριες του Μύλου των Ξωτικών και οι τρικαλινοί/ες.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, από τις 11:00 μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο και από τις 11:30 στους πεζοδρόμους των Τρικάλων, η μεγάλη γιορτή των Ξωτικών υπό τους ήχους και της Δημοτικής Φιλαρμονικής, ξετυλίγεται στο κέντρο της πόλης.

Μαθητές και μαθήτριες από δημοτικά σχολεία και γυμνάσια, από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων, από ιδιωτικούς φορείς, κλήθηκαν και θα πάρουν μέρος σε αυτήν τη γιορτή. Μάλιστα τα κοστούμια των θεματικών ομάδων κατασκευάζονται από όσους και όσες λάβουν μέρος, ενισχύοντας τον χαρακτήρα της συμμετοχικής διαδικασίας.

Η παρέλαση θα κινηθεί από το Πνευματικό Κέντρο, μέσω των πεζοδρόμων του κέντρου των Τρικάλων, προς την πλατεία Μακαρίου (παλιό Δεσποτικό).

Εκεί, θα υπάρξει και συνέχεια! Διότι από τις 12 το μεσημέρι, ο Δήμος Τρικκαίων, συνεργαζόμενος με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, διοργανώνουν στην πλατεία Μακαρίου το ετήσιο παιδικό πάρτι.

Έναν θεσμό που συνεχίζεται με μουσική, κέφι και χορό, σε μια διπλή γιορτή των ξωτικών, που αγκαλιάζει όλη την πόλη.

Μια ακόμη διοργάνωση, μια υπαίθρια γιορτή στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!

Μεγάλη θεματική παρέλαση του Μύλου των Ξωτικών στο κέντρο των Τρικάλων – trikala365.gr

– Δείτε: “ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ”η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις